Wat?

"Eén voor allen, allen voor één!"

Dat is ook het motto van deze vier vrienden-voor-het-leven, die elkaar al sinds hun prille jeugd kennen.

Een blog over de fratsen van deze musketiers, hun gevolg en het daaruit volgend nageslacht.

Follow us

Februari 2006

Alleen mannen...

Hoe knoop ik een das?

Learn How to Tie a TieKan dienst doen.... Leer uw das te knopen: http://www.tie-a-tie.net

(gevonden via Eug's weblog)

Voetbal een feest?!

Wie durft er nu nog een gokje wagen?

Identity 2.0

Een voorbeeld van een hele leuke en originele presentatie was deze van Dick Hardt, founder en CEO van Sxip Identity, tijdens de O'Reilly Open Source Convention in 2005.

Hartaanval vaak onopgemerkt

Ongeveer de helft van de mensen met een hartaanval heeft niet in de gaten wat er aan de hand is. Dat blijkt uit onderzoek van het Universitair Medisch Centrum Rotterdam.
Lees meer...
En dat op St-Valentijn nog wel...

BEHA-meter

Mannen die hun partner een lingerie-setje cadeau willen doen, kunnen nu ook online de juiste maat bestellen.
Je hebt enkel een lintmeter nodig en een internetaansluiting. Meet de omtrek onder en op de borst. Surf dan naar de online BEHA-meter en tik de resultaten in.
Klik op bereken en in een mum van tijd ken jij de maat.

Improve Your English

Voetbal...voetbal en nog eens voetbal

allereerst even meegeven dat ik er nog niet de kans toe heb gekregen vroeger iets te posten aangezien we hier volop in de pre-huwelijksfase zitten en alles wat daarbij komt kijken natuurlijk :). wanneer je verloofde in die periode dan ook veel gaat voetballen, dan kunnen we wel eens in tijdnood komen...

Hoewel onze Carl toch al een paar kwetsuren achter de rug heeft en iedere keer hij weer voluit gaat op een matchke, hier ook weer last van heeft, toch blijft hij zich inzetten voor iedere wedstrijd. Tijdens het weekend was het dan ook al voetbal wat de klok sloeg. Zaterdagnamiddag een balletje gaan shotten in Vissenaken, uitslag onbekend aangezien scheidsrechter match vroegtijdig affluit. 's Avonds wordt er dan nog eens mini-voetbal gespeeld. Ook hier liep er vanalles verkeerd aangezien ze de eerste helft met slechts 4 waren. Gevolg: een zware nederlaag. En zondag... gaan we naar KVK Tienen kijken hoe het écht moet :) .

Ik ben uiteraard niet de enige die in zo'n situatie zit en ik wil dit dan ook helemaal niet opblazen ;). Gelukkig dat we er nog mee kunnen lachen!

Lekker Tafelen in Tienen

Een overzicht van de restaurants en eetgelegenheden in Tienen (met een te downloaden brochure) vind je op http://www.tienen.be/showpage.aspx?id=68