Wat?

"Eén voor allen, allen voor één!"

Dat is ook het motto van deze vier vrienden-voor-het-leven, die elkaar al sinds hun prille jeugd kennen.

Een blog over de fratsen van deze musketiers, hun gevolg en het daaruit volgend nageslacht.

Follow us

Mei 2007

Uderzo 80 jaar

Albert Uderzo, de tekenaar en geestelijke vader van de beroemde stripfiguur Asterix, vierde zopas zijn 80ste verjaardag.

Uderzo

Bijna 50 jaar van zijn leven wijdde hij aan de avonturen van de onoverwinnelijke Galliër, die zowat de hele wereld afreisde maar toch overal enkele legioenen Romeinen tegenkwam. Samen met René Goscinny als scenarist, produceerde Uderzo maar liefst 24 albums. Hij creëerde daarmee een legende in de Franse stripwereld, naar het evenbeeld van Kuifje voor de Belgen.
(Bron: Rome, de eeuwige stad)

Lionel Richie op Suikerrock!

De Amerikaanse superster Lionel Richie komt deze zomer naar Tienen tijdens Suikerrock!

Lionel Richie

Lionel Richie was in 1967 medeoprichter van The Commodores, de Motown band die gigantisch populair werd met hits als Machine Gun, Brick House, Easy, Three Times a Lady en Sail On.
Begin jaren ’80 lonkt het solo succes dankzij een geslaagd single-duet met Diana Ross, Endless Love. In 1983 volgt de grote doorbraak met zijn tweede solo album Can’t slow down, dat met meer dan 10.000.000 verkochte exemplaren een wereldhit wordt. Lionel Richie scoorde in zijn lange carrière verschillende nummer 1 hits waaronder All night long, Truly, Hello, Say you say me en Dancing on the ceiling.
De wereldtournee, naar aanleiding van het vorig jaar verschenen album Coming Home, bracht hem dit voorjaar nog langs een uitverkocht Antwerps Sportpaleis.

Lionel Richie staat op zondag 29 juli op het hoofdpodium van Suikerrock, samen met o.a. de Vlaamse toppers Natalia en Clouseau.

Bureaublad van een moslim terrorist

Domme Amerikanen!

Ik veronderstel dat dit met acteurs gedaan is...

...alhoewel ik er niet (meer) zeker van ben... Erg!

Star Wars Bloopers

Safety First

Kwis-avond

Op uitnodiging van Bart met de 4Musketiers nog eens meegedaan aan een kwis (algemene kennis) van de voetbalploeg van Vissenaken...

Kwis Crossing Vissenaken

de mannen van 1972

De mannen van 1972 geven er nog eens een lap op, met een 35-jarigenfuif op 16 juni e.k.! Kaarten zijn via Jan beschikbaar.

Zie ook www.1972.be